Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Ezt az adatvédelmi irányelvet úgy állították össze, hogy jobban szolgálja azokat, akik aggódnak a személyes azonosításukra alkalmas információ (PII) online felhasználásának szempontjából. A magánélet-védelem az amerikai adatvédelmi törvényekben és az információbiztonságban használatos információ, amelyet önmagában vagy más információkkal felhasználhat egyetlen személy azonosítására, kapcsolatba hozására vagy lokalizálására, vagy egyén azonosítására a kontextusban. Kérjük, figyelmesen olvassa el adatvédelmi irányelveinket, hogy világosan megértse, hogyan gyűjtjük, használjuk, védik vagy más módon kezeljük személyesen azonosítható adatait webhelyünkkel összhangban.
Milyen személyes információkat gyűjtünk az emberek, hogy látogassa meg a blog, honlap vagy alkalmazás?
Megrendeléskor vagy regisztrálva a honlapunkon, adott esetben felkérhetjük Önt, hogy adja meg nevét, e-mail címét, levelezési címét, telefonszámát, hitelkártya-adatait vagy egyéb adatait, hogy megkönnyítse tapasztalatait.
Amikor gyűjtünk információkat?
Információkat gyűjtünk Öntől, amikor regisztrál a honlapunkon, megrendelést készít, feliratkozik egy hírlevélre, válaszol egy felmérésre, kitölti az űrlapot vagy információkat ír be webhelyünkre.
Hogyan használjuk az információkat?
Mi lehet használni az információkat gyűjtünk Öntől a regisztráció, a vásárlás, iratkozzon fel hírlevelünkre, válaszoljon egy felmérés, illetve marketing kommunikációs, böngészhet a honlapon, vagy használja bizonyos más helyszínen várja a következő módokon:
A felhasználói élmény személyre szabása és annak lehetővé tétele, hogy az Ön számára leginkább érdekli a tartalom és a termékkínálat típusát.
Webhelyünk javítása annak érdekében, hogy jobban szolgálhassuk Önt.
Annak érdekében, hogy jobban tudjuk Önt kiszolgálni az ügyfélszolgálati kérelmek megválaszolásában.
Beadására verseny, promóció, felmérés, vagy más helyszínen funkció.
A tranzakciók gyors feldolgozása.
Rendszeres e-maileket küldhet a megrendeléssel vagy egyéb termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban.
Hogyan védjük látogató adatokat?
Honlapunk beolvasott rendszeresen a biztonsági réseket és ismert sérülékenységek annak érdekében, hogy a látogatás a helyszínen a lehető legbiztonságosabb legyen.
Mi rendszeres Malware szkennelés.
A személyes adatokat tartalmazott biztonságos hálózatokon és csak elérhető korlátozott számú személyek akik különleges hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek, és megköveteli, hogy az adatokat bizalmasan kezelni. Ezen kívül minden érzékeny / hitel eljuttatott információkat titkosított Secure Socket Layer (SSL) technológiát.
Számos biztonsági intézkedést hajtunk végre, amikor a felhasználó megbízást bonyolít, elküldi vagy hozzáfér az információkhoz a személyes információ biztonságának megőrzése érdekében.
Minden tranzakció feldolgozása átjárón keresztül a szolgáltató, és nem tárolt vagy feldolgozott szervereinken.
Használunk „sütiket”?
Igen. A sütik olyan kis fájlok, amelyeket egy webhely vagy annak szolgáltatója továbbít a számítógép merevlemezére a webböngészőn keresztül (ha engedélyezi), amely lehetővé teszi a webhely vagy a szolgáltató rendszerei számára, hogy felismerjék az Ön böngészőjét, és rögzítsenek és emlékezzenek bizonyos információkra. Például sütiket használunk annak érdekében, hogy emlékezzünk és feldolgozzuk a kosárban lévő tételeket. Ezeket arra is használják, hogy segítsenek megérteni preferenciáit a webhely korábbi vagy jelenlegi tevékenysége alapján, ami lehetővé teszi számunkra, hogy javított szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek. Ezenkívül sütiket is használunk, hogy összesített adatokat gyűjtsünk a webhely forgalmáról és a webhely interakciójáról, hogy a jövőben jobb webhely-élményt és eszközöket kínálhassunk.
A cookie-k:
Segíts emlékezni, és feldolgozza a tételeket a kosárban.
Megértheti és mentheti a felhasználói preferenciákat a jövőbeli látogatásokhoz.
Kövesse nyomon a hirdetéseket.
Összegyűjtött adatokat gyűjt a webhely forgalmáról és a webhely interakcióiról, hogy a jövőben jobb webhely-élményt és eszközöket kínálhasson. Használhatunk olyan megbízható harmadik fél szolgáltatásokat is, amelyek a nevünkben követik ezeket az információkat.
Választhat úgy is, hogy számítógépe figyelmezteti Önt minden egyes süti elküldésekor, vagy dönthet úgy is, hogy kikapcsolja az összes sütiket. Ezt a böngésző (például az Internet Explorer) beállításain keresztül végezheti el. Minden böngésző kissé különbözik, tehát nézze meg böngészőjének Súgó menüjét, hogy megtudja, hogyan helyesen módosíthatja a sütiket.
Ha letiltja a sütik használatát, akkor bizonyos funkciók le lesznek tiltva. Ez nem befolyásolja a felhasználói élményt, amely hatékonyabbá teszi az Ön webhelyének élményét, és néhány szolgáltatásunk nem fog megfelelően működni. Mégis megrendeléseket tehet.
Harmadik fél Disclosure
Csak akkor adunk el, cserélünk vagy más módon adjuk át harmadik személyeknek az Ön személyes adatait, ha előzetes értesítést nem küldünk Önnek. Ez nem foglalja magában a webhely-üzemeltető partnereket és más feleket, akik segítenek nekünk honlapunk üzemeltetésében, üzleti tevékenységünk végzésében vagy az Ön kiszolgálásában, feltéve, hogy ezek a felek megállapodnak abban, hogy ezeket az információkat bizalmasan kezelik. Akkor is kiadhatjuk az Ön adatait, ha úgy gondoljuk, hogy a közzététel megfelelő a törvények betartásához, a weboldal irányelveinek betartatásához, vagy a saját vagy mások jogainak, vagyonának vagy biztonságának védelméhez. A személyesen nem azonosítható látogatói információkat más felek számára is megküldhetjük. marketing, reklám vagy egyéb célokra.
Harmadik fél linkek
Mi nem tartalmaznak, vagy felajánlja a harmadik féltől származó termékek vagy szolgáltatások honlapunkon.
Google
A Google hirdetési követelményeit a Google hirdetési alapelvei foglalják össze. Úgy hozták létre, hogy pozitív élményt biztosítson a felhasználók számára. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Használjuk a Google AdSense Reklám honlapunkon.
A Google, mint harmadik fél gyártó, sütik használatával hirdetéseket jelenít meg webhelyünkön. A Google által a DART süti használata lehetővé teszi hirdetések megjelenítését a felhasználóink ​​számára webhelyünkön és más internetes webhelyeken tett látogatásuk alapján. A felhasználók leiratkozhatnak a DART süti használatáról a Google hirdetési és tartalmi hálózat adatvédelmi irányelveinek meglátogatásával.
Van végre a következő:
Demográfiai és érdeklődési bejelentése

Mi más gyártókkal együtt, mint például a Google, elsődleges cookie-kat (például a Google Analytics sütiket) és harmadik fél cookie-kat (például a DoubleClick cookie-kat) vagy más harmadik fél azonosítókat használunk együtt

nyomon követheti és elemezheti saját forgalmát üzleti tevékenységünk javítása érdekében.
Kívülmaradás:
A felhasználó beállíthatja preferenciáit a Google hogyan reklámozza az Ön számára a Google Ad beállítások oldalon. Másik lehetőség, hogy kilépjen ellátogatsz a Network Advertising Initiative leiratkozási ki az oldal vagy véglegesen a Google Analytics letiltó böngészőbővítmény tovább.

California Online Privacy Protection Act
A CalOPPA az ország első olyan törvénye, amely előírja, hogy a kereskedelmi weboldalak és online szolgáltatások az adatvédelmi politikát tegyék közzé. A törvény hatálya jóval Kalifornián túlmutat, és megköveteli az Egyesült Államokban (és elképzelhetően a világban) egy olyan személyt vagy társaságot, amely a kaliforniai fogyasztóktól személyesen azonosítható információkat gyűjtő webhelyeket működtet, hogy nyilvánosságra hozott adatvédelmi politikát tegyen közzé webhelyén, pontosan meghatározva az összegyűjtött információkat és azokat. egyének, akikkel megosztják, és hogy betartják ezt az irányelvet. - További információ: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Szerint CalOPPA egyetértünk, hogy a következő:
A felhasználók megtekinthetik honlapunkon névtelenül
Miután az adatvédelmi politika jön létre, akkor adjunk hozzá egy linket is a honlapunkon, vagy legalább az első jelentős oldal megadása után a honlapunkon.
Adatvédelmi irányelveink linkje tartalmazza az „Adatvédelem” szót, és könnyen megtalálható a fenti oldalon.
A felhasználók értesítést kapnak az esetleges adatvédelmi politika változásai:
Adatvédelmi irányelvoldalunkon
A felhasználók képesek megváltoztatni a személyes adatok:
E-mailben nekünk
Ha bejelentkezik a fiókba
Hogyan kezeli a honlapunkon nem követik jeleket?
Tiszteljük nem halad jeleket, és nem követik, növényi cookie-kat, vagy használja a reklám, ha a Nincs nyomon követés (DNT) böngésző mechanizmus álljon rendelkezésre.
Nincs honlapunkon lehetővé teszi a harmadik fél viselkedési követését?
Fontos megjegyezni, hogy nem engedélyezzük a harmadik felek viselkedésének nyomon követését

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)
A gyermekektől az 13 alapján személyes adatok gyűjtésével kapcsolatban a gyermekek online adatvédelmi törvénye (COPPA) irányítja a szülők irányítását. A szövetségi kereskedelmi bizottság, az ország fogyasztóvédelmi ügynöksége, végrehajtja a COPPA szabályt, amely meghatározza, hogy a weboldalak és az online szolgáltatások üzemeltetőinek mit kell tenniük a gyermekek magánéletének és biztonságának online védelme érdekében.
Mi nem kifejezetten forgalmazható alatti gyermek 13.

Valós információk
A Fair Information Practices elvek képezik a gerincét adatvédelmi törvény az Egyesült Államokban, és a fogalmak ezek között is jelentős szerepet játszott a fejlesztés adatvédelmi törvények az egész világon. Megértése a tisztességes információgyűjtési gyakorlatnak elvei és hogyan kell végrehajtani kritikus ahhoz, hogy a különböző adatvédelmi törvények védik a személyes adatokat.
Annak érdekében, hogy összhangban legyen Fair Information Practices megtesszük a következő fellépésre, ha egy adat megsértése történik:
Értesíteni fogjuk a felhasználókat e-mailben
Az 7 munkanapokon belül
Egyetértünk az egyéni jogorvoslat elvével is, amely előírja, hogy az egyéneknek jogukban álljon jogilag érvényesíthető jogokat gyakorolni a törvényt be nem tartó adatgyűjtők és feldolgozók ellen. Ez az elv nem csak azt követeli meg, hogy az egyének érvényesíthető jogokkal rendelkezzenek az adatfelhasználókkal szemben, hanem azt is, hogy az egyének bírósághoz vagy kormányzati ügynökséghez forduljanak az adatfeldolgozók általi meg nem felelés kivizsgálása és / vagy üldözése érdekében.

CAN SPAM törvény
A CAN-SPAM törvény olyan törvény, amely meghatározza a szabályokat kereskedelmi e-mail, követelményeket állapít meg a kereskedelmi üzenetek, ad címzettek a jogot, hogy az e-maileket megállt elküldését hozzájuk, és kifejti kemény szankciók megsértéséért.
Gyűjtjük az e-mail címét, hogy:
Információkat küld, válaszoljon a kérdéseikre, és / vagy egyéb kéréseket és kérdéseket.
A megrendelések feldolgozása, valamint a megrendelésekkel kapcsolatos információk és frissítések küldése
Azt is küldünk Önnek további információkat kapcsolatos a termék és / vagy szolgáltatás.
Piaci a levelező listánkon, vagy továbbra is e-maileket küld ügyfeleinknek, miután az eredeti tranzakció megtörtént
Ahhoz, hogy megfelelően CANSPAM egyetértünk, hogy a következő:
NE használjon hamis, vagy félrevezető tárgyak vagy e-mail címek
Az üzenetet valamilyen ésszerű módon azonosítsa hirdetésként
Adja meg üzleti vagy telephelyünk fizikai címét
Figyelemmel kíséri a harmadik fél e-mail marketing szolgáltatásait, ha azok megfelelnek-e.
Gyorsan tiszteletben tartja az opt-out / leiratkozási kérelmeket
Lehetővé teszi a felhasználók leiratkozni a link alján az egyes e-mail

Ha bármikor szeretne iratkozni a fogadó jövőbeni e-maileket, akkor írjon nekünk az
Kövesse az utasításokat alján minden e-mailt.

és mi azonnal eltávolít MINDEN levelezés.

Kapcsolatfelvétel
Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi politika akkor lépjen velünk kapcsolatba az alábbi adatokat.
urbnspice.co.uk
info@urbnspice.co.uk
Utoljára szerkesztve 2015-03 31-

Bevásárlókocsi

közel
közel
Kezdje el begépelni a keresett termékek megtekintését.
Translate »
Válassza ki a pénznemet
Euro

Bejelentkezés

közel

Lapozzunk a tetejére
Facebook Twitter Email Instagram Youtube pinterest